oeh la la

Oh my! Tim en Deborah innig samen gespot

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Oh my! Tim en Deborah innig samen gespot
RTL

Tim Wauters en Deborah Leemans zijn zonder twijfel het meest opvallende Temptation-koppel óóit. Het stel zou na de ultieme relatietest gaan trouwen, maar Tim besloot zijn verloofde in te ruilen voor verleidster Cherish. Iets wat niet in goede aarde viel bij Deborah. Nu lijkt het erop dat de storm eindelijk is gaan liggen.

"Jaja met Deborah Leemans"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Timtation: 'Dit jaar had ik echt wel de boel op stelten gezet'
Lees ook

Timtation: 'Dit jaar had ik echt wel de boel op stelten gezet'

Nadat de relatie van de twee op de klippen liep kon Deborah het bloed van Tim, ook wel bekend als Timtation, wel drinken. En terecht, hij liet Deborah nog net niet bij het altaar staan om samen met verleidster Cherish het geluk te beproeven. Maar nu lijkt het erop dat de twee exen zich alsnog hebben verzoend.

Het beruchte stel werd dit weekend samen gekiekt tijdens een zogeheten 'Temptation Party' in een club in Zottegem, België.  "Jaja met Deborah Leemans", schrijft Tim met een knipoog op Facebook bij een foto van hen samen.
 

Eén van de bekendste koppels van Temptation, Pommeline en Fabrizio, waren getuige van de verzoeningen. Ook verleiders Lizzy en Timone, die momenteel te zien zijn in het juicy tv-programma, waren van de partij.

Hoewel de foto nog redelijke vriendschappelijk oogt, kan het zomaar zijn dat er meer aan de hand is. Tijdens het tv-programma Goedele on Top, waar de twee terugblikte op hun jaar na Temptation, viel het seksuoloog Goedele op dat er een seksuele spanning om hen hangt. "Ik was hier totaal niet op voorbereid", aldus Goedele. "Ik ook niet", bekent Tim. To be continued...

Lees meer over
Temptation Island