Justice

Taraji P. Henson blij voor televisiezoon Jussie Smollett

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
Taraji P. Henson blij voor televisiezoon Jussie Smollett
RTL

Taraji P. Henson heeft altijd geloofd dat haar televisiezoon Jussie Smollett de waarheid sprak over een homofobe aanval op hem in januari. Dat liet de actrice dinsdag weten aan USA Today, nadat het OM in Chicago bekend had gemaakt alle aanklachten tegen Jussie te laten vallen. De acteur werd eerder verdacht van het doen van een valse aangifte.

"Ik weet dat hij iemand is die altijd geeft, niet iemand die aandacht wil"

"Ik ben blij dat de waarheid uiteindelijk naar buiten is gekomen, want ik wist dit de hele tijd al", aldus Taraji, die in serie Empire Cookie Lyon speelt, de moeder van Jussies personage Jamal Lyon. "Ik weet hoeveel deze jongeman zich inzet voor zijn gemeenschap. Ik weet dat hij iemand is die altijd geeft, niet iemand die aandacht wil. We zijn allemaal zo blij voor hem."

Politie Chicago woest over vrijlaten Jussie Smollett
Lees ook

Politie Chicago woest over vrijlaten Jussie Smollett

Taraji zegt nog niet te weten of en wanneer Jussie terugkeert bij Empire. Naar aanleiding van zijn arrestatie werd hij uit de laatste afleveringen van het vijfde seizoen van de dramaserie geschreven. Zender Fox, die Empire uitzendt, liet dinsdag weten: "Jussie Smollett heeft altijd volgehouden dat hij onschuldig is, en we zijn er blij mee dat alle aanklachten tegen hem zijn ingetrokken."