impact

Edsilia Rombley staat stil bij heftige gebeurtenis

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @edsiliarombleyEdsilia Rombley staat stil bij heftige gebeurtenis
RTL

Edsilia Rombley stond woensdag in een uitverkochte zaal toen plotseling een van haar bezoekers niet goed werd en moest vechten voor haar leven. Op Instagram staat de zangeres stil bij deze ingrijpende gebeurtenis.

“Dit is me nog nooit overkomen”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Donderdag drie april is voor de souldiva een dag die ze nooit meer zal vergeten. Terwijl ze haar optreden gaf in Theater de Meervaart in Amsterdam werd er iemand in de zaal opeens onwel. “Dit is me nog nooit overkomen”, schrijft ze met een brok in haar keel op Instagram. Volgens Edsilia hebben hulpverleners een uur lang alles gedaan wat ze konden, maar dat bleek helaas niet genoeg.

Wat een mooie avond had moeten zijn, monde uit tot een grote nachtmerrie. “Ik zing met heel mijn hart voor iedereen maar kon het gewoon niet, zingen terwijl een bezoekster van mijn show een paar meter verderop aan het vechten was voor haar leven”, aldus Edsilia.

Edsilia Rombley kan rekenen op golf aan complimenten
Lees ook

Edsilia Rombley kan rekenen op golf aan complimenten

Op haar Instagram deelt ze haar medeleven voor de “lieve man die erbij was en de familie.” Daarnaast wil ze iedereen bedanken die hun uiterste best heeft gedaan om te helpen. “Het was ook zo heftig voor jullie.... Publiek dat erbij was, bedankt voor jullie begrip. Wanneer ik de show ga inhalen, zing ik voor haar en zullen we hier bij stil staan!”

Lees meer over
Edsilia Rombley