voice kids

Coach Marco staat voor onmogelijke keuze in The Voice Kids

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© The Voice KidsCoach Marco staat voor onmogelijke keuze in The Voice Kids
RTL

Met maar een plaats in de finale per team hebben de kids vanavond maar één doel voor ogen. En dat maakt het voor coach Marco Borsato extra moeilijk.

"Ik zou het zo snel even niet weten”

De afgelopen weken hebben de coaches hun teams klaargestoomd voor The Battles. Maar één kandidaat per coach mag door naar de finale. En daarom zetten de overgebleven kids alles op alles om die begeerde plek te bemachtigen. Vocale knokpartijen staan op het menu en alles draait om winnen.

The Voice Kids-coaches draaien massaal voor talentje Robin
Lees ook

The Voice Kids-coaches draaien massaal voor talentje Robin

De kinderen blijven sportief naar elkaar, maar willen natuurlijk zelf het liefst allemaal door. Mirthe, Lars en Britt zingen het nummer Who's Lovin' You van The Jackson 5. Na hun optreden krijgen ze een staande ovatie. Ook de coaches zijn onder de indruk van hun optreden. “Jullie hebben het onwijs goed gedaan. Ik zou het heel moeilijk vinden, ik zou het zo snel even niet weten”, spreekt Anouk na hun optreden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maar het is niet aan Anouk, maar aan Marco en die heeft het al net zo zwaar. "Jullie hebben een hele goede eerste battle neergezet”, spreekt hij ze toe. Toch heeft hij wel een voorkeur en dat is de 12-jarige Britt. 

Lees meer over
The Voice Kids