De moeder van Meghan Markle is aangekomen in Engeland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesDe moeder van Meghan Markle is aangekomen in Engeland
Alles over Baby Sussex

Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle, staat op het punt om oma te worden. Speciaal daarom is ze nu naar Londen gevlogen om haar dochter bij te staan. Baby Sussex zal dus snel geboren worden.

De schoonmoeder van prins Harry woont zelf in Los Angeles, maar zal waarschijnlijk na de geboorte van haar eerste kleinkind veel tijd in Engeland doorbrengen. Doria en Meghan hebben namelijk een hele goede moeder-dochterband. Hoe lang oma zal blijven, is niet bekend. Er zijn aanwijzingen dat ze wel een poosje in Engeland zal blijven. Zo heeft ze iemand aangenomen die op haar huis en hond past.

De 4 theorieën dat Meghan Markle al is bevallen
Lees ook

De 4 theorieën dat Meghan Markle al is bevallen

De aankomst van Doria wijst erop dat de baby nu elk moment geboren kan worden. Meghan heeft verklapt dat ze in mei uitgerekend is. 

Harry en Meghan hebben al aangekondigd dat ze sommige tradities rond de geboorte van hun baby aan hun laars zullen lappen.Meghan zal bijvoorbeeld niet na een paar uur buiten staan om te baby te showen aan de wereld. Waar Kate na een paar uur met haar en make-up haar baby aan de pers kwam laten zien, laat Meghan dit moment aan zich voorbijgaan. De hertog en hertogin van Sussex vragen de eerste paar dagen om privacy. Zo kunnen ze in alle rust met zijn drietjes genieten.

Lees meer over
Meghan MarklePrins Harry