daddy make-over

Man Laura Ponticorvo onder het mes voor sixpack

Door RTL Boulevard/Editie NL··Aangepast:
© Instagram @lauraponticorvo Man Laura Ponticorvo onder het mes voor sixpack
RTL

Het is hét schoonheidsideaal voor veel mannen: een wasbordje. Maar als je dat niet van nature hebt, of weinig zin hebt om te trainen, is er een alternatief: de 'daddy make-over'. Een ideale oplossing vond Ryan Rijger, de man van Laura Ponticorvo.

"Ik had van die hangtietjes, zwembandjes en een buikje"

Aan EditieNL laat Ryan, de man van YouTuber Laura Ponticorvo, weten naar Turkije te zijn geweest voor een zogenoemde 'daddy make-over'. "Ik had van die hangtietjes, zwembandjes en een buikje", vertelt hij. "Ik dacht: hoe kom ik daar het snelst vanaf?"

Op het internet vond hij een kliniek in Turkije waarbij ze kleine littekentjes maken op het spierweefsel, waardoor het daarna moet lijken alsof je buikspieren hebt. 

Laura Ponticorvo woedend op pestende Coen en Sander
Lees ook

Laura Ponticorvo woedend op pestende Coen en Sander

Door middel van liposuctie wordt een sixpack nagemaakt, een niet geheel ongevaarlijke ingreep. Cosmetisch dermatoloog Loek Habbema waarschuwt dan ook voor dit soort ingrepen. "Het moet niet de gewoonste zaak van de wereld worden. Je beschadigt het weefsel, waarin de littekens worden gemaakt, bewust." Wat dit op de lange termijn met je lichaam doet, dat weten de artsen niet. "Het zou best kunnen dat er zich over een paar jaar vet ophoopt tussen de gecreëerde sixpack. Daarom moet je echt oppassen met deze behandeling."

Hoe de sixpack van Ryan eruit ziet, dat weet hij nog niet. De komende maanden zit hij in een soort korset, om alles mooi te laten helen. En over de mogelijk schadelijke gevolgen zit hij vooralsnog niet in. "Dat zie ik dan wel. Nu vond ik het een goed idee en een interessante ingreep."

Op Instagram geeft hij wel alvast een kleine update. "Ik ben ontzettend tevreden en ben heel erg goed geholpen", schrijft 'ie erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Laura Ponticorvo