Beschermen

Ook dochtertje Teen Mom-Jenelle wordt uit huis gezet

Door RTL Boulevard/TMZ··Aangepast:
© Instagram @j_evans1219Ook dochtertje Teen Mom-Jenelle wordt uit huis gezet
RTL

Teen Mom-Jenelle verkeert nog altijd in zwaar weer en het lijkt erop dat er geen zonneschijn aan zit te komen. TMZ meldt namelijk dat de Amerikaanse kinderbescherming nu ook haar tweejarige dochter Ensley uit huis gaat plaatsen.

Het wordt een leeg nest voor Jenelle Evans en David Eason. De kinderbescherming zou namelijk van plan zijn om hun tweejarige dochter Ensley uit huis te zetten. Dit komt allemaal door het drama rondom de dood van de familiehond. Het beestje zou hebben gesnauwd naar het meisje, waarna haar vader besloot het dier te dood te schieten in het bos in hun tuin. Bronnen van TMZ melden dat de beschermingsdienst het gezin probeert op te sporen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Teen Mom-Jenelle reageert op uithuiszetting kinderen
Lees ook

Teen Mom-Jenelle reageert op uithuiszetting kinderen

De politie en de kinderbescherming zouden angstig zijn om het huis te betreden, omdat ze vermoeden dat David extreem gevaarlijk is en een dreiging vormt voor de omgeving. Roddelsite TMZ geeft aan dat Ensley zal worden ondergebracht bij oma Barbara thuis, waar haar negenjarige broer Jace al zit. Een Instagram-account dat beweert de zus te zijn van Jenelle meldt dat de inval al is geweest, maar dat durft TMZ nog niet te bevestigen. 

Aan E! News vertelde Jenelle nog een scheiding te overwegen, maar daar lijkt nu niets meer van te komen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Teen MomKindHondHuisdieren