om te janken

Fred van Leer in tranen door bijzonder cadeau

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFred van Leer in tranen door bijzonder cadeau
RTL

Dat Fred van Leer een harde werker is, is algemeen bekend. Naast presenteren is de stylist momenteel druk bezig met zijn theatertour Leer van Fred LIVE. Dat hij zo af en toe eens stil moet staan bij zijn succes, kwam hij vandaag achter. Een heerlijke taart met een mooie boodschap ontroerde Fred tot tranen toe.

"Oh, ik ga janken"

Op zijn Instagram deelt de presentator regelmatig weer eens onderweg te zijn van de ene klus naar de andere. Vooral met zijn theatertour behaalt de stylist grote successen. Zo zijn er bijzonder veel bezoekers op zijn theatervoorstelling af gekomen, een nieuwtje die Fred doormiddel van een taart te horen kreeg. In een filmpje op Instagram zien we hoe Fred dolblij de doos opent “Kijk nou die taart!”, horen we Fred zeggen terwijl hij de tekst op de taart leest. Hier staat groot op: “Bijna 70.000 kaarten verkocht!”. Als de stylist dit leest, breekt hij. Het enige wat hij kan doen is zijn gezicht in zijn handen gooien en volgen er tranen van geluk. Als hij vervolgens weer opkijkt weet hij nog net “tering” uit te brengen.

Fred van Leer zet jongen op hoge hakken in de spotlights
Lees ook

Fred van Leer zet jongen op hoge hakken in de spotlights

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In zijn stories op Instagram gaat Fred door. “Dus, dan krijg je een taart van jullie allemaal. Oh, ik ga janken. Dat besef kwam een beetje laat, wauw. echt te gek", bedankt hij, terwijl hij hoorbaar zijn tranen de vrije loop laat, zijn team.

Lees meer over
Fred van Leer