Nugget

Teen Mom-Jenelle vecht voor voogdij over kids

Door RTL Boulevard/E! News··Aangepast:
© Instagram @j_evans1219 Teen Mom-Jenelle vecht voor voogdij over kids
RTL

Na het incident waarbij de familiehond Nugget werd doodgemaakt door Jenelle Evans' echtgenoot David, zijn de kinderen van het stel uit huis gezet. Het stel vecht nu om de voogdij weer terug te winnen, maar dat verloopt niet zo soepeltjes.

"Het is heel uitputtend geweest voor Jenelle"

Jenelle en David zijn weer terug in de rechtbank. Dit keer omdat het stel de voogdij wil terugwinnen over hun tweejarige dochtertje Ensley, maar ook over de zoons van de Teen Mom, Jace en Kaiser. De voormalige MTV-sterren waren woensdagmiddag in North Carolina voor een hoorzitting. Een bron meldt aan E! News dat de zaak nu is uitgesteld tot vrijdag, waar het stel weer wordt verwacht. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dit wordt de vervanger van Jenelle in Teen Mom
Lees ook

Dit wordt de vervanger van Jenelle in Teen Mom

"Ze gingen weg bij de rechtbank zonder dat er iets veranderd was", vertelt de ingewijde. "Jenelle hoopt haar kinderen voor de zomer nog terug te krijgen. Haar advocaten zijn heel streng en laten haar nergens hierover praten." Op vrijdag zal bepaald worden hoe de toekomst eruitziet voor Jenelle en David's kinderen. De moeder van de drie kinderen zou "enorm hopen" dat ze haar kroost weer terugkrijgt. 

Het stel is al meerdere keren gespot in de rechtbank om de voogdij te bespreken. "De rechter heeft bepaald dat Ensley bij haar oma, Barbara, verblijft. Dit was op verzoek van Jenelle tijdens de laatste hoorzitting", vertelt de bron. "Volgens Jenelle was het logisch om Ensley onder te brengen bij Barbara en niet bij de moeder van David's ex, aangezien dat geen echte familie is. De rechter was het daarmee eens." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Het is heel uitputtend geweest voor Jenelle", gaat de ingewijde verder. "Dit had ze niet verwacht. Ze is bekaf." Bovendien zou de hele zaak invloed hebben op het huwelijk van het stel. "Als dit eenmaal voorbij is, gaan Jenelle en David naar een relatietherapeut." 

De kinderen van Jenelle werden uit huis gezet, nadat haar man de familiehond Nugget had gedood. Het beestje zou hebben gesnauwd naar hun jongste dochtertje, waarna hij besloot het dier af te maken. Het zorgde al snel voor ophef en uiteindelijk besloot de Amerikaanse kinderbescherming om de kids uit huis te plaatsen. Kort na het incident liet de Teen Mom-ster nog weten een scheiding te overwegen, maar daar lijkt het nu niet meer op. Daarnaast heeft MTV besloten haar te ontslaan van het programma. 

Lees meer over
Teen MomVoogdijKind