Miljoenenkwestie

Deel buit juwelenroof Connie Witteman terecht

Door RTL Boulevard/De Telegraaf··Aangepast:
© ANPDeel buit juwelenroof Connie Witteman terecht
RTL

Na verschillende invallen in Amsterdam, heeft de politie-eenheid Amsterdam een deel van de buit van de juwelenroof van Connie Witteman teruggevonden, zo meldt De Telegraaf.

In juni wisten dieven het huis van Connie binnen te dringen en zo voor miljoenen te stelen uit het luxe appartement van Connie in de PC Hooftstraat. Hoewel de daders al waren opgepakt, bleven de sieraden tot op heden onvindbaar.

Connie Witteman is haar hart weer verloren
Lees ook

Connie Witteman is haar hart weer verloren

De afgelopen maanden heeft de Amsterdamse politie meerdere tips binnengekregen over adressen waar mogelijk een deel van de buit verborgen zou worden gehouden. Deze informatie gaf het rechercheonderzoek nieuwe impulsen. In overleg met het Openbaar Ministerie en de rechter-commissaris werd besloten vanochtend op vier plekken in de hoofdstad invallen en doorzoekingen te doen. Ook een pand in Den Haag werd doorzocht.

De politie bevestigde zojuist dat een deel van de buit terecht is. Het gaat onder meer om zeer exclusieve horloges. Er zijn twee aanhoudingen verricht en er zijn ook verdovende middelen aangetroffen. Connie zelf reageerde tegenover De Telegraaf opgetogen: “Dit is fantastisch nieuws, na alle ellende van de laatste tijd. Ik ben ongelooflijk blij. Ik kan alleen maar huilen en ben diep geëmotioneerd.”

Lees meer over
Connie WittemanJohn van den Heuvel