Geld in het laatje

Connie Witteman: 'Tien procent voor gouden tip juwelenroof'

·Aangepast:
© ANPConnie Witteman: 'Tien procent voor gouden tip juwelenroof'
RTL

De gestolen juwelen van Connie Witteman is de voormalige zangeres zoveel waard dat ze de gever van de gouden tip een megabedrag belooft.

“Dit is fantastisch nieuws, na alle ellende van de laatste tijd"

Connie belooft dat de gouden tip maar liefst tien procent van de taxatiewaarde oplevert. Het gaat om de resterende missende juwelen en sieraden, die gestolen werden bij een roof van haar huis. Hier maakten de dieven miljoenen buit uit haar luxe appartement aan de P.C. Hooftstraat. Inmiddels is een deel al opgedoken, maar 'Vanessa' wil het liefst alles terug natuurlijk. 

Eerdere berichten gaven aan dat de buit al verkocht zou zijn en dus onvindbaar. Toch is nu dus een deel weer gevonden, wat mede te danken is aan de veelvuldige tips die de Amsterdamse politie heeft binnengekregen. Hierdoor zijn een aantal horloges opgedoken. “Dit is fantastisch nieuws, na alle ellende van de laatste tijd. Ik ben ongelooflijk blij. Ik kan alleen maar huilen en ben diep geëmotioneerd.”

Deel buit juwelenroof Connie Witteman terecht
Lees ook

Deel buit juwelenroof Connie Witteman terecht

De juwelen bleken na de roof ook nog eens niet verzekerd te zijn geweest. De waarde van het gestolen goed loopt blijkbaar in de miljoenen, dus de taxatiewaarde en de tien procent voor de gouden tip lopen waarschijnlijk ook hoog op. 

Lees meer over
Connie WittemanSieraadDiefstal