Alles voor de kids

Teen Mom-Jenelle en man 'in therapie' om voogdij terug te winnen

Door RTL Boulevard/TMZ ··Aangepast:
© Instagram @j_evans1219Teen Mom-Jenelle en man 'in therapie' om voogdij terug te winnen
RTL

Het zijn roerige tijden voor Teen Mom's Jenelle Evans en haar echtgenoot David Eason. De twee liggen al tijden onder vuur, omdat David de familiehond heeft gedood. Hierdoor zijn ze de voogdij over hun kindjes verloren. Het stel gaat nu in therapie om het weer terug te winnen.

Jenelle en David gaan de strijd tegen de rechtbank aan en hebben besloten in therapie te gaan, zodat ze weer de voogdij over hun kinderen kunnen terugwinnen. De negenjarige Jace was al onder de voogdij van oma Barbara, maar ook de vierjarige Kaiser en tweejarige Ensley zijn nu uit huis geplaatst. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Teen Mom-Jenelle en David voogdij over kinderen kwijt
Lees ook

Teen Mom-Jenelle en David voogdij over kinderen kwijt

Het stel zou volgens bronnen van TMZ nu in relatietherapie zitten, maar ook zich hebben opgegeven voor ouderschapslessen en David krijgt een psychiatrische evaluatie naar aanleiding van het incident. Dit zouden allemaal eisen van de rechter zijn geweest, mochten de twee weer de voogdij willen krijgen. 

Eerder kondigde Jenelle nog aan een scheiding te overwegen, maar dat plan lijkt niet door te gaan. David had haar haar hond Nugget namelijk gedood, al deed hij dat volgens hemzelf om hun dochtertje te beschermen. De TMZ-bronnen melden dat de twee nog altijd erg verliefd zijn en door deze heftige periode willen komen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

MTV heeft het gehad met Jenelle en kondigden haar ontslag bij het programma aan. Ondanks deze tegenvaller zal de Teen Mom zich focussen op haar make-uplijn en andere werkzaamheden. 

Lees meer over
MTVTeen MomRechtszaakVoogdij