hot momma

Oeh la la! Miljuschka showt haar sexy curves

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @miljuschkaOeh la la! Miljuschka showt haar sexy curves
RTL

Miljuschka heeft een roerige tijd achter de rug. Zo kreeg haar droomboerderij tegenslag na tegenslag te verwerken. Maar de tv-kok blijft positief en maakt van klussen een sexy werkje. Va-va-voom!

"Even een deurtje geschilderd"

Speciaal voor tijdschrift Beau Monde ging de lekkerbek op de foto. Gehuld in enkel een rosékleurig badpak, een zwarte blazer en een paar killer heels poseerde ze voor de camera. Het resultaat: een verleidelijk kiekje waar haar prachtige rondingen goed tot zijn recht komen. Al legt de presentatrice liever de nadruk op het schilderwerk áchter haar. "Even een deurtje geschilderd", dolt ze bij de foto, die inmiddels al bijna de zesduizend likes aantikt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Miljuschka Witzenhausen ging door loodzware periode na scheiding
Lees ook

Miljuschka Witzenhausen ging door loodzware periode na scheiding

Haar volgers hebben duidelijk meer oog voor Miljuschka en reageren vol lof onder de post. "Hoppaaaa! Lekker hoor", reageert Gwen van Poorten onder de post en Anouk Smulders plaatst: "Strak in de verf". Ook haar minder bekende volgers reageren laaiend enthousiast. "Alles ziet er mooi gelakt uit", grapt er een. Een ander post: "Vind jou en die deuren best een aantrekkelijke combinatie!"

Hoewel ze al een fantastisch figuur heeft, maakte Mil eind april bekend wel een beetje op de lijn te gaan letten. De tv-kok en presentatrice gaat namelijk op dieet nadat meerdere mensen opmerkingen maakten over haar lijn, schreef ze eerder in haar wekelijkse column in Flair. "Daarnaast moet ik gaan trainen, wat ik net zo haat als quinoa-gelukzalig-kijkende-fitgirls", vertelt ze. "Desalniettemin ga ik ervoor. Zodat ik daarna van voren af aan kan beginnen en volgend jaar weer stampvoetend voor de sportschool sta.”

Lees meer over
Miljuschka Witzenhausen