break-up

Olcay over breuk Ruud: Ik heb tijd nodig

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Olcay over breuk Ruud: Ik heb tijd nodig
RTL

Ruud de Wild maakte vandaag via Instagram bekend dat hij en Olcay na vier maanden een punt hebben gezet achter hun relatie. “Ik wil eerst mijn eigen gedachten op een rijtje krijgen”, reageert Olcay nu op de breuk bij RTL Boulevard.

"Ik merkte dat ik gewoon veel meer tijd voor mezelf nodig heb"

Het overlijden van de ex van Olcay eerder deze week, James Harris, zorgde ervoor dat Olcay een aantal dingen in een ander perspectief ging zien. “Ik was ontzettend verdrietig en ik merkte dat ik gewoon veel meer tijd voor mezelf nodig heb", vertelt ze aan Luuk als hij haar tijdens de uitzending van RTL Boulvard vraagt te reageren op het nieuws. "Ik wil eerst mijn eigen gedachten op een rijtje krijgen, en me dan weer focussen op andere dingen.”

Olcay en Ruud alweer uit elkaar
Lees ook

Olcay en Ruud alweer uit elkaar

"Vier maanden te gek gehad. Aan alles komt een einde. Helaas", zo maakte Ruud vanmiddag de breuk bekend. De twee zijn duidelijk als goede vrienden uit elkaar gegaan, want hij praat vol lof over de presentatrice. "Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde. Lieve Olcay, respect voor jou. Je bent een vechter en een van de eerlijkste mensen die ik ken. Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De breuk kwam voor buitenstaanders als een verrassing omdat de liefde tussen de twee juist volop leek te bloeien. Vorige week gingen ze nog samen naar Kroatië en vorige maand was het stel, dat in maart bekendmaakte een setje te zijn, een weekendje naar Rome vanwege de vijftigste verjaardag van Ruud. 

Lees meer over
Olcay GulsenRuud de Wild