Nicolette wat doe je nu?

Hilarisch: Nicolette van Dam plaatst 'opvliegerig' kiekje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @nicolettevandam1Hilarisch: Nicolette van Dam plaatst 'opvliegerig' kiekje
RTL

Wat een romantische selfie had moeten worden met manlief Bas Smit, veranderde vliegensvlug in een nogal komische foto. Tot groot genoegen van haar Instagram-volgers en Nicolette zelf.

"Dit moest een romantisch kiekje worden, maar is verpest door de strontvlieg op m’n lip"

Lekker weertje? Check! Cocktails? Check! Verliefde blik? Check! Alles aan de foto is perfect, alleen wat heeft Nicolette nu op haar lip..? Het valt misschien niet meteen op, maar het verliefde kiekjes is volledig verpest door een vlieg op haar bovenlip. "Echt top...", schrijft de presentatrice een tikkeltje chagrijnig bij de foto. "Dit moest een romantisch kiekje worden, maar is verpest door de strontvlieg op m’n lip."

Vader Nicolette van Dam eet en drinkt door een rietje na overval
Lees ook

Vader Nicolette van Dam eet en drinkt door een rietje na overval

Haar bekende collega's kunnen er wel om lachen. "Die vlieg heeft wel smaak", grapt Leontine Borsato. Kaj Gorgels reageert ook onder de foto en gebruikt de mogelijkheid om Bas Smit even in de zeik te nemen. "Net met Bas gezoend zeker?", schrijf 'ie. "Dan komen die beesten vanzelf op je lip zitten!" Ook stylist Fred van Leer ligt helemaal in een deuk net als meer dan 23k andere volgers van Nicolette. Is die selfie tóch nog geslaagd!

Lees meer over
Bas SmitNicolette van Dam