She's back

Britney Spears beschuldigt paparazzi van fotoshoppen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBritney Spears beschuldigt paparazzi van fotoshoppen
RTL

De relatie tussen Britney Spears en de paparazzi is altijd onstuimig geweest, maar volgens de zangeres fotoshoppen de fotografen haar vakantiekiekjes zodat ze dikker lijkt dan ze is. "Dat is nou een conspiracy theorie waar ik in geïnteresseerd ben", meldt ze via Instagram Stories.

"Ik ging gisteren zwemmen en het lijkt alsof ik twintig kilo zwaarder ben"

De paparazzi heeft het leven van Britney Spears vaak genoeg zuur gemaakt, maar nu heeft de zangeres het gehad. Op Instagram vertelt ze aan haar volgers dat de foto's van haar tripje naar Miami gefotoshopt zijn, omdat ze er dikker op lijkt dan ze in het echt is. "Ik ging gisteren zwemmen en het lijkt alsof ik twintig kilo zwaarder ben", verklaart de Toxic-zangeres. "Dit is hoe ik eruitzie. Ik ben zo dun als een naald." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britney Spears haalt uit op Instagram
Lees ook

Britney Spears haalt uit op Instagram

Ook deelt Britney een filmpje van zichzelf op Instagram om het verschil te laten zien. "Dit is de dag na mijn boottripje. Zie ik er anders uit?", vraagt ze aan fans. Door te swipen krijg je een foto te zien die de paparazzi heeft genomen, waaruit moet blijken dat er gesjoemeld is met de afbeelding. "Iedereen beweert altijd dat mensen en beroemdheden hun foto's bewerken, maar ze vragen zich nooit af of de paparazzi dat heeft gedaan om een foto te verkopen! Dit filmpje en deze foto heb ik in de afgelopen zeventien uur gemaakt!", schrijft ze erbij. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britney's relatie met de paparazzi heeft nóg slechtere tijden gekend. De zangeres kreeg een breakdown in 2007, waarbij ze ook haar hoofd kaalschoor en werd opgenomen in een psychiatrische inrichting. De fotografen hebben ieder moment hiervan vastgelegd en doorverkocht aan Amerikaanse bladen, wat mede haar neerwaartse spiraal veroorzaakte. Nu komt er dus opnieuw een domper in hun verstandhouding, omdat Britney hen ervan beschuldigd foto's van haar te fotoshoppen. 

Lees meer over
Britney SpearsFotografieInstagram