i got it from my mama

Roxeanne Hazes: 'Ik word een twerkende moeder'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes: 'Ik word een twerkende moeder'
RTL

Elke week zijn bekende lovers goudeerlijk over elkaar op het YouTube-kanaal van LINDA.Meiden. Wie zou eerder vreemdgaan? Vindt zichzelf het knapst? Of verdient het meest? Deze week gaan Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes met de billen bloot.

“Ik denk niet dat Fender daar heel blij van wordt"

Als de vraag voorbij komt wie zoontje Fender het meest in de watten legt, reageert Rox ad rem: "Ik denk dat ik dat ben." Volgens de zangeres koopt ze de meest zinloze dingen voor haar kleine jongen. En het zijn vooral prullen waar de eenjarige niets aan heeft, zoals een mini Ikea-keuken of een kleine Range Rover. Gelukkig is er nog papa Erik om de boel een beetje in toom te houden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne Hazes poseert met zoontje Fender in bikini
Lees ook

Roxeanne Hazes poseert met zoontje Fender in bikini

Als het onderwerp overgaat in verjaardagen weet Erik zeker dat hun zoontje voor zijn zestiende verjaardag een mega feest kan verwachten. "Het liefst plan jij nu al zijn zestiende verjaardag”, spreekt hij Rox aan. “Ja, dat ga ik sowieso doen”, reageert de zangeres. “Ik denk niet dat Fender daar heel blij van wordt. Maar mama gaat meedrinken en gaat met vriendjes twerken en schuren en zo. En dat vindt ‘ie vast niet heel erg leuk.” Gelukkig duurt het nog even voordat het zover is...

Lees meer over
Roxeanne Hazes