Nieuwe dag, nieuw drama

Echtgenoot Teen Mom-Jenelle: 'Oma sluit dochtertje op'

Door RTL Boulevard/TMZ ··Aangepast:
© Getty ImagesEchtgenoot Teen Mom-Jenelle: 'Oma sluit dochtertje op'
RTL

Het leven van Teen Mom's Jenelle Evans en haar echtgenoot David Eason loopt niet bepaald op rolletjes de laatste tijd. De kinderen van het stel verblijven momenteel bij oma Barbara, maar volgens het koppel is dat nóg gevaarlijker dan bij hen thuis. De moeder van Jenelle zou dochtertje Ensley hebben opgesloten.

Jenelles echtgenoot David heeft 112 gebeld, omdat zijn schoonmoeder hun tweejarige dochter zou hebben opgesloten in een slaapkamer, meldt TMZ. Volgens het bericht zou de man van de Teen Mom-ster zelfs hebben gevraagd om de kinderbescherming in te lichten over het incident. Barbara zou Ensley hebben opgesloten, zodat ze even kon douchen. Toen ze terugkwam, kreeg ze de deur niet van het slot. David meent dat dit erg traumatisch was voor zijn dochtertje. 

Teen Mom-Jenelle: 'Mijn kinderen zijn niet veilig bij oma'
Lees ook

Teen Mom-Jenelle: 'Mijn kinderen zijn niet veilig bij oma'

Hoewel hij het telefoontje pleegde, was David niet bij Barbara thuis. Het negenjarige zoontje van Jenelle, Jace, zou hem over het voorval hebben verteld. Het jongetje woont ook bij zijn oma. Davids verzoek om de kinderbescherming erbij te betrekken, werd afgewezen door de 112-telefoniste, omdat hij dat zelf moest aanvragen bij hen. Het is volgens TMZ nog onbekend of hij dit daadwerkelijk heeft gedaan. De site meldt dat een bron inmiddels heeft bevestigd dat Barbara het kindje toch uit de kamer wist te krijgen. 

Al eerder deze week had Jenelle de politie ingeschakeld om langs te gaan bij Barbara. Tijdens een telefoongesprek met haar moeder hoorde ze namelijk enorm veel geschreeuw op de achtergrond. Vervolgens zou Barbara niet meer hebben gereageerd op telefoontjes en berichtjes.

Het drama begon overigens toen David de familiehond doodde. Daarna verloren Jenelle en David de voogdij over hun kinderen samen en kinderen uit een eerdere relatie. De twee zouden nu alles op alles zetten om hun kinderen weer terug te krijgen. 

Lees meer over
Teen MomKindRechtszaakVoogdij