kraamtranen

Roxeanne Hazes blikt terug op zwangerschap: 'Ik woog 100 kilo'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes blikt terug op zwangerschap: 'Ik woog 100 kilo'
RTL

Het zoontje van Roxeanne Hazes wordt volgende week een jaar. En dat zet de zangeres aan het denken. "Hebben jullie dat ook? Dat je sentimenteel wordt wanneer de verjaardag van je kind eraan zit te komen?", vraagt ze haar volgers op Instagram.

"Hier was ik uitgeput en behoorlijk klaar met zwanger zijn"

Roxeanne, die zichzelf op Instagram de dochter van Dré noemt, blikt terug op 4 juli 2018. "Ik weet nog dat ik deze foto op Instagram plaatste en dat veel mensen reageerden met de woorden: 'Oh, jij gaat binnenkort bevallen'', laat ze weten. "Hier was ik uitgeput en behoorlijk klaar met zwanger zijn. We zaten al een tijdje in de heetste zomer en ik woog 100 kilo. Niet wetende dat ik zes dagen later zou bevallen van het mooiste, liefste jongetje."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne Hazes: 'Ik word een twerkende moeder'
Lees ook

Roxeanne Hazes: 'Ik word een twerkende moeder'

Inmiddels is de rol als moeder haar niet vreemd meer en geniet ze elke dag een beetje meer van haar mannetje. Moeder zijn is dan ook het "beste wat me kon overkomen", laat Rox weten bij een mierzoet filmpje waar de kleine Fender het uitgilt van de pret.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fender Andrew Arnold Zwennes kwam op 10 juli 2018 ter wereld. Vorig jaar januari maakten Rox en haar vriend Erik bekend dat ze in verwachting waren. "Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan", postte ze destijds op Instagram. 

Lees meer over
Roxeanne Hazes