loco ro

Hebben Love Island-Rowéna en Stenn spijt van seks op tv?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @loveislandrtlHebben Love Island-Rowéna en Stenn spijt van seks op tv?
RTL

Tortelduifjes Stenn (19) en Rowéna (27) konden in de villa van Love Island niet van elkaar afblijven. Ze werden dan ook regelmatig door de camera’s 'betrapt' als ze een stapje verder gingen onder de lakens... “Het is alleen maar mooi als je zo dicht naar elkaar toegroeit en zoveel gevoel bij iemand hebt dat je dat wil doen”, vertelt Rowéna in de Love Check-up.

"Als je elkaar leuk vindt dan laat je dat even weten"

De 19-jarige Stenn is het er helemaal mee eens en heeft geen spijt van het feit dat hij seks heeft gehad voor heel Vlaanderen en Nederland. “Als je elkaar leuk vindt dan laat je dat even weten (…) dat mag intiem zijn dus waarom niet?”, legt hij uit.

Al was hij wel even bang dat ze iets te snel waren gegaan. “Uiteindelijk is het allemaal heel goed gegaan en heb ik er geen spijt van. Positief.”

Love Island-Chey klapt uit de school over Stenn en Rowéna
Lees ook

Love Island-Chey klapt uit de school over Stenn en Rowéna

Via Instagram maakten de tortelduifjes het afgelopen week officieel en liet Stenn weten dat hij Ro nu zijn meisje mag noemen. "We hebben al leuke momenten meegemaakt, maar ik ben er zeker van dat er nog vele zullen volgen. Love you", plaatste hij verliefd bij een romantische foto van hen samen. Cute!

Ook 'Loco Ro' liet via social media weten dat haar sprookje compleet is: "Ik ben zó trots dat ik jouw vriendinnetje mag zijn."

Krijg jij geen genoeg van Love Island? Check dan hieronder de Love Check-up met winnaars Aleksandra en Denzel:

Lees meer over
Love Island