Love Island-Chey klapt uit de school over Stenn en Rowéna

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @cheycianiLove Island-Chey klapt uit de school over Stenn en Rowéna
Mis niets van Love Island

Net na haar exit liet Chey in Love Check-up al doorschemeren dat ze klaar was met Stenn. Al had ze niet verwacht dat de negentienjarige hunk haar zo snel zou vergeten. "Dat Stenn één dag na mijn vertrek al met Rowéna was, had ik niet zien aankomen", vertelt ze nu in Grazia.

"Ik sta niet meer open voor een potentiële romance"

Chey doet in het blad een boekje open over de romance tussen ‘haar’ Stenn en Rowena. "Hij had aan mij meerdere keren aangegeven dat hij haar niet zag zitten en alleen maar een vriendschappelijke klik voelde", vertelt ze aan Grazia. 

"Ik heb de avond van mijn vertrek tegen hem gezegd: ‘Ga je wel openstellen voor iemand anders.’ Maar hij zei: ‘Nee, nee, dat ga ik niet doen.’ En dan ben ik nog geen dag de villa uit en zoent hij al met Rowéna."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerste date Love Island-Matthy en Kelly is een feit
Lees ook

Eerste date Love Island-Matthy en Kelly is een feit

In het interview geeft ze ook aan te zijn bekogeld met negatieve opmerkingen, iets wat ze eerder op Instagram ook al adresseerde. "Ik word bekogeld – ‘Chey is niet oprecht’, ‘Chey is fake’ – maar hoe oprecht is hij dan naar mij toe geweest?", is haar vraag.

Ze heeft dan ook zo haar twijfels of de twee het buiten de villa gaan redden. "Volgens mij vindt Rowéna Stenn leuker dan hij haar", stelt ze. Chey is in iedere geval helemaal klaar met Stenn. "Wil hij nog iets kwijt of mij een bericht sturen, dan mag dat, maar ik sta niet meer open voor een potentiële romance."

Meer Love Island? Kijk dan hier de aflevering van de Love Check-up met Lotte en Jarne.

Lees meer over
Love Island