Doelgericht schieten

Temptation-Yasmin moet oppassen voor verleider Sam

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Boulevard/VideolandTemptation-Yasmin moet oppassen voor verleider Sam
RTL

Vanaf moment één was het duidelijk voor wie Sam Hoogland (24) zou gaan in Temptation Island VIPS. De spierbundel liet zijn oog meteen vallen op de knappe Yasmin.

“Op zo'n meisje als Yasmin zou ik ook wel in de club afstappen"

“Ik weet nog niet precies op wie ik mijn pijlen ga richten. Maar Yasmin is zeker mijn type”, biecht Sam op in Temptation Island VIPS. “Ik vind haar heel knap.” En dat vindt de spierbundel nog steeds. “Ja, knappe meid toch?”, zegt Sam. “Zij is het type meisje op wie ik ook in de club zou afstappen. Ze is wel mijn type, ja.” Je begrijpt: de sportman ziet een date wel zitten met de mooie dame. 

Temptation-Julia al eerder op tv met paranormale gave
Lees ook

Temptation-Julia al eerder op tv met paranormale gave

Ook voelde hij direct een klik. “Yasmin was eigenlijk de enige die mij een kans gaf", legt Sam uit. En hij weet ook waarom dat zo is. "Je komt daar later binnen, er hangen allemaal vibes en iedereen heeft al een favoriet. Yasmin was de enige die openstond voor een gezellig gesprek.” Hoe dit verder afloopt, kun je zien in de nieuwe afleveringen van het programma. 

Sam heeft trouwens een ongezouten mening over Yasmins vriend, Thomas. “De manier waarop hij zich daar gedraagt, dat vind ik niet echt passen bij zijn leeftijd. Hij bleek namelijk al 28 of 29 te zijn", vertelt de spierbundel. "En ik dacht: hij is zich niet echt volwassen aan het gedragen. Hij liet zich gewoon wel lekker gaan. Maar goed, ik geef hem groot gelijk. Die meiden zagen er goed uit.”

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Gossip, waarin Ferry op bezoek gaat bij één van de deelnemers. Bij Videoland komt er elke donderdag om 09.00 uur een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS

Lees meer over
Temptation Island VIPSLiefdeLiefdesverdrietSeksRelatie