proud to be me

Roxeanne Hazes: 'F*ck het ideaalbeeld'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes: 'F*ck het ideaalbeeld'
RTL

Roxeanne Hazes (26) is na de geboorte van zoontje Fender flink afgevallen. "Ik at letterlijk van alles de dubbele hoeveelheid en kwam tijdens mijn zwangerschap dertig kilo aan", vertelt ze in haar column voor VIVA Mama. 

"Eten voor twee, zo’n zwangerschapsfabeltje, omarmde ik vol enthousiasme"

"Eten voor twee, zo’n zwangerschapsfabeltje, omarmde ik vol enthousiasme", schrijft ze in haar column. Wat ervoor zorgt dat ze uiteindelijk ergens rond de 100 kilo weegt. Hoewel de meeste kilo's er na de geboorte van Fender af lijken te vliegen, stort de zangeres zich al snel weer op eten. "Ik gaf borstvoeding en vond het heerlijk om tijdens voedingssessies een doos Oreo’s leeg te eten. Kon allemaal, want ik viel alleen maar af. Tot mijn melkproductie afnam en Fender overging op flesvoeding, maar ik bleef doorgaan met mijn voedingssessies."

Wauw! Roxeanne Hazes showt haar strakke lijf
Lees ook

Wauw! Roxeanne Hazes showt haar strakke lijf

Daarbij is ze de eerste maanden ook nog eens dag en nacht met haar pasgeboren zoontje bezig, en komt ze zelf op de tweede plek. "De hormonen gierden door mijn lijf en soms kon ik het gewoon niet opbrengen om gelukkig te zijn, laat staan om voor mezelf te zorgen", legt ze uit. Na maanden 'alleen moeder te zijn' gaat de knop om en gunt de Dochter van Dré, zoals ze zichzelf noemt op Instagram, het zichzelf weer fit te worden. "Ik doe dit voor mezelf, de vrouw die ook nog ergens in me schuilt. Want soms vergeet ik dat even. Ik ben ook nog vrouw en geliefde."

En het resultaat mag er zijn. De 26-jarige straalt als nooit tevoren en onder elke Instagram-post wordt ze overladen met complimenten. "Wat zie jij er fantastisch uit", reageert bijvoorbeeld iemand onder haar laatste foto. En: "Jeetje Roxanne wat zie jij er goed uit."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maar het belangrijkste vindt Roxeanne dat ze weer lekker in haar vel zit. "F*ck sowieso het ideaalbeeld, want dat bestaat helemaal niet", schrijft ze. "Je bent een klein mensje in leven aan het houden. Gun jezelf op dat moment dus iets waar je gelukkig van wordt. Voor mij is en zal dat altijd eten blijven.

Lees meer over
Roxeanne Hazes