Heftig

Temptation-Giorgio bruut in elkaar geslagen op festival

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL / Temptation IslandTemptation-Giorgio bruut in elkaar geslagen op festival
RTL

Temptation-verleider Giorgio en zijn verloofde Samra zijn slachtoffer geworden van een zware vechtpartij. Het koppel was feest aan het vieren op het Belgische festival Maze Festival, toen er ruzie uitbrak.

"Ik laat me niet in elkaar slaan"

Hoe de vechtpartij is ontstaan, is niet duidelijk. Maar op zijn Instagram laat Giorgio weten dat "het spelletje nog niet afgelopen is".

Volgens de Temptation-ster zouden zo'n 20 man het op hem hebben gemunt, en moest zijn verloofde voor hem springen. Inmiddels is hij druk bezig met een advocaat en ook heeft de Italiaan aangifte gedaan bij de politie. "Ik laat me niet in elkaar slaan", vertelt hij aangedaan aan zijn volgers.

Temptation-Yasmin moet oppassen voor verleider Sam
Lees ook

Temptation-Yasmin moet oppassen voor verleider Sam

Tijdens de ruzie verloor Giorgio bewustzijn en liep hij een neusbreuk op. Zijn lief zou haar arm en vier ribben hebben gebroken.

Via social media roept de verleider op zijn berichten zo veel mogelijk te delen. Voor de mensen die de ruzie afschuiven op zijn deelname aan Temptation heeft hij ook wat te zeggen: "Dus als je aan tv meedoet verdien je rammel? Mogen jullie blij zijn dat ik nog redelijk ben."

© Instagram @giorgio_fitt
Lees meer over
Temptation Island