Shine-momentje

Temptation-Laetitia: 'Quentin had niet mee moeten doen'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal RUMAGTVTemptation-Laetitia: 'Quentin had niet mee moeten doen'
RTL

Quentin en zijn vriendin Channah wisten vlak voor hun deelname aan Temptation Island VIPS dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen. Ergens in het seizoen nemen ze om die reden afscheid van het eiland en de verleiders. En dat zit Laetitia niet lekker, vertelt ze aan Rumag.

"Waarom heb je dan nog besloten om mee te doen?”

Laetitia is te gast in het Roulette-spel van Rumag, waarin haar het hemd van het knappe lijf wordt gevraagd over haar deelname aan Temptation Island VIPS. In het verleidelijke programma heeft ze haar pijlen gericht op Quentin. Maar halverwege de show komt ze erachter dat hij samen met Channah een kindje verwacht. En dat bevalt haar totaal niet.

Temptation-Daniëlle had anorexia: 'Ik woog nog maar 35 kilo'
Lees ook

Temptation-Daniëlle had anorexia: 'Ik woog nog maar 35 kilo'

Wanneer Laetitia wordt gevraagd of ze plannen heeft om de stiefmoeder te worden van Quentins kindje, komt de aap uit de mouw. “Op het eiland zou ik nog zeggen: 'Ja, oké.' Maar nu… Het verwatert een beetje. We spreken elkaar nog wel, maar het is niet hetzelfde als toen”, legt de verleidster uit. De zwangerschap was volgens haar “een shock.” “Nu ik het weet, heb ik hem er ook op aangesproken en gevraagd: 'Waarom heb je dan nog besloten om mee te doen?'”

Eén ding is zeker: Laetitia staat niet achter de deelname. “Ik vind nog steeds dat hij het niet had moeten doen”, vertelt ze. De vraag komt naar boven of ze hem zou hebben verleid als ze wist van de zwangerschap. “Nee. Er is iemand in het spel die er niets mee te maken heeft uiteindelijk. Het kindje is nog niet hier”, legt ze uit.

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan een gloednieuwe Temptation Gossip met verleidster Daniëlle. Hierin vertelt ze over haar heftige pestverleden, hoe ze bijna overleed aan anorexia en hoe ze een spelletje speelde met Thomas Cox. 

Lees meer over
Temptation Island VIPSLiefdeSeks