Doeslief

Temptation-Rodanya haalt keihard uit naar fans

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @rodanyakelseyTemptation-Rodanya haalt keihard uit naar fans
RTL

Het babynieuws van Rodanya heeft veel losgemaakt bij fans van de Temptation Island-deelneemster. De brunette krijgt bakken met kritiek over zich heen voor de manier waarop ze het nieuws naar buiten heeft gebracht en dat is ze zat.

"Je zoekt echt media-aandacht met je zwangerschap, dat is echt niet leuk voor je kind later"

De enorme hoeveelheid negativiteit is Rodanya te veel geworden en de Temptation-dame haalt daarom keihard uit naar haar volgers. "Je zoekt echt media-aandacht met je zwangerschap, dat is echt niet leuk voor je kind later", vindt één volger. Dat zat Rodanya niet lekker. 

Temptation-Daniëlle: 'Ik wil Thomas' secretaresse spelen in bed'
Lees ook

Temptation-Daniëlle: 'Ik wil Thomas' secretaresse spelen in bed'

"Houd toch je kop dicht", reageert de brunette op het negatieve commentaar van haar volgers. "Als ik mijn periode van mijn zwangerschap wil filmen, dan doe ik dat hoe en wanneer ik dat wil. Mocht het je niet bevallen dan kijk je niet, heel simpel toch?" Het moge duidelijk zijn: niet sollen met Rodanya.

"Gelukkig zijn er ook meiden die er veel van kunnen leren en die het super leuk vinden om alles te zien. Dus die rotte appels, zoals jij, interesseren me ook daadwerkelijk geen reet", gaat ze verder. Ook wil ze duidelijk maken dat ze niet zit te wachten op stomme vragen. "Van wie heb je dat kind?", wilde iemand weten. "Dat kind? Een beetje respect graag en anders oprotten", vindt Rodanya. 

De Temptation-deelneemster heeft een heel duidelijk bericht voor mensen die het niet eens zijn met haar keuzes: "Wie net zo denkt, het onvolg-knopje is volgens mij niet heel lastig om te vinden! Aju." 

© Instagram @rodanyakelsey

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip met verleidster Daniëlle. Hierin vertelt ze openhartig over hoe ze bijna is overleden aan anorexia, hoe ze een spelletje speelde met Thomas Cox en hoe pesten haar heeft beïnvloed.

Lees meer over
Temptation IslandTemptation Island VIPSBabyZwangerschapLiefdeInstagram