dizzy does it make me

Connie Witteman heeft geen behoefte aan nieuwe liefde

Door RTL Boulevard/Beau Monde··Aangepast:
© ANPConnie Witteman heeft geen behoefte aan nieuwe liefde
RTL

Connie Witteman wist in de jaren '80 alle mannen om haar vinger te winden met haar uitdagende liedjes en sexy pakjes. Maar nu ze 68 is, ligt dat wel anders. Sinds haar breuk met de zeventien jaar jongere Eugène van Dun eerder dit jaar, is ze klaar met de mannen. Zo vertelt ze in de nieuwe Beau Monde.

"Ik heb geen bitterheid of wantrouwen naar mannen toe"

Connie is sinds een half jaar happy single, maar is niet op zoek naar een nieuwe man in haar leven. "Ik heb geen bitterheid of wantrouwen naar mannen toe, zit prima in mijn vel. Aan daten heb ik geen behoefte", aldus de diva in Beau Monde. Ze moet er niet aan denken om datingsites te gebruiken, ook omdat ze natuurlijk een bekende Nederlander is.

'Connie Witteman is stuk voorzichtiger na inbraak'
Lees ook

'Connie Witteman is stuk voorzichtiger na inbraak'

Als er wel een nieuwe man in haar leven zou verschijnen, zou ze dat toch niet meteen in de kiem smoren. "Ik sta open en nuchter in het leven. Als er een man komt, dan komt hij. En anders niet."

De glamourbabe gelooft niet in vriendschappen tussen mannen en vrouwen. "In een hechte vriendschap met heteromannen geloof ik niet." Dit komt door een les die ze van haar moeder heeft geleerd: "Van zitten komt liggen zei mijn moeder altijd." Connie is er van overtuigd dat de vonk dan toch zou overslaan. "Je zit huilend op de bank in je kaftan of nachtjaponnetje, hebt verdriet en wilt een knuffel. Dat wordt moeilijk met een hetero. Zo’n man is toch niet van steen?"

Connie was vijf jaar lang gelukkig met Eugène, maar in december barstte de bom tussen het stel. Daarvoor was Connie dertig jaar samen met Hans Breukhoven met wie zij drie kinderen adopteerde. Connie en Hans trouwden in 1987 en scheidden in 2010. In 2017 overleed haar ex-man aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

© ANP

Het hele interview met Connie Witteman lees je in de nieuwe Beau Monde.

Lees meer over
Connie Witteman