Multitalentje

Teen Mom-Jenelle schittert tijdens modeshow in New York

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesTeen Mom-Jenelle schittert tijdens modeshow in New York
RTL

Hoewel het niet altijd even heeft meegezeten voor Jenelle Evans (27) dit jaar, is daar niets van te merken tijdens haar optreden bij New York Fashion Week. De Teen Mom-ster schittert tijdens haar bezoek aan het mode-evenement.

"Jace, Kaiser en ik zijn op Oak Island in North Carolina"

New York Fashion Week werd opgeschrokken door de aanwezigheid van Teen Mom's Jenelle en haar echtgenoot David Eason (30). De twee zaten op de voorste rij tijdens de show van Elf Sacks. De MTV-ster hees zichzelf in een strak jurkje en haar echtgenoot koos voor een oranje broek en linnen overhemd. Op Instagram deelt Jenelle een aantal video's van haarzelf en haar man bij het evenement. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Teen Mom-Catelynn zet tattoo voor haar kindjes
Lees ook

Teen Mom-Catelynn zet tattoo voor haar kindjes

De perikelen van haar leven heeft ze even achterwege gelaten. Jenelle en David waren de afgelopen maanden veelal in het nieuws doordat hij de familiehond had doodgeschoten in hun achtertuin. De twee verloren vervolgens de voogdij over hun kinderen, maar gaven later toe dat het allemaal ging om een publiciteitsstunt. Inmiddels is het koppel niet meer te zien in Teen Mom OG

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Voor het partijtje lieten ze de kinderen dit keer ook achter bij hun oma Barbara Evans. "Jace, Kaiser en ik zijn op Oak Island in North Carolina, de dag na oorkaan Dorian", liet Barbara weten in een Instagram-video. Het lijkt dus allemaal een stuk beter te gaan dan voorheen. 

Lees meer over
Teen MomModeFashionWeek