er geen worteldoekje om winden

Emma Wortelboer vuurt terug in Ranking the Stars

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLEmma Wortelboer vuurt terug in Ranking the Stars
RTL

In Ranking the Stars weten de BN’ers wat ze kunnen verwachten. Vooral keiharde grappen en opmerkingen van Paul de Leeuw. Nu is het de presentator zelf die niet gespaard wordt.

"Hoezo zeg jij zeuven?"

Emma Wortelboer krijgt de kans om haar lijstje te presenteren aan de desk. Haar messen zijn geslepen en de scherpe opmerkingen vliegen de deelnemers om de oren. Emma moest de vraag ‘wie is de beste gastheer voor de koning?’ invullen. Het begint al met het feit dat Emma het geen leuke vraag vindt, maar toch gaat ze ervoor.

Martien Meiland 'vindt niets leuk' in Ranking the Stars
Lees ook

Martien Meiland 'vindt niets leuk' in Ranking the Stars

Wanneer Emma het commentaar voor Tim den Besten opleest, verstaat Paul haar niet. Hij denkt dat ze ‘lang’ zegt, maar het is toch echt ‘lam’ volgens Emma. Daarna heeft ze weer commentaar voor Paul. “Hoezo zeg jij zeuven? Zeuven zeggen alleen mensen die in het leger hebben gezeten en jij lijkt me nou niet echt…”, zegt ze terwijl ze de presentator van kop tot teen aanwijst. “Ho, ho, ho, ho, ik heb in het leger gezeten”, verdedigt Paul zich. Maar wanneer iemand naar zijn rang vraagt, grapt hij: “Zo een met snoepjes erin.”

Even later wordt Viktor Verhulst genoemd door Emma. Er volgt een klein gesprekje met Paul over musicals, maar Paul vergist zich in de titel. Na een kleine, ongemakkelijke discussie zegt Emma: “Nummer vier... Ik red je even.” Gelukkig kan de presentator wel lachen om de ietwat brutale deelneemster.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Paul de LeeuwEmma Wortelboer