Om door een ringetje te halen

Dionne Stax neemt presentatie Gouden Televizier-Ring Gala over

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Fotografie PetraDionne Stax neemt presentatie Gouden Televizier-Ring Gala over
RTL

Omdat Jan Smit (33) met het programma Beste Zangers is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring, kan hij dit jaar het gala niet kunnen presenteren. Gelukkig is een vervanger snel gevonden. "Een die net zo grappig en knap is als ik", aldus de zanger.

"Ik heb iets belangrijks die avond”

Rik van de Westelaken, die samen met Jan Smit normaliter de avond presenteert, heeft op zijn Instagram laten weten dat Dionne Stax dit jaar naast Rik zal staan om de avond aan elkaar te praten. In een filmpje is te zien hoe Jan Rik via Whatsapp laat weten dit jaar het gala niet te kunnen presenteren. “Ik heb iets belangrijks die avond”, schrijft Jan. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring
Lees ook

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring

Daarnaast is te zien hoe Dionne aan het fictieve gesprek wordt toegevoegd. “Ik heb er heel veel zin in, mannen!”, schrijft de presentatrice die het filmpje ook op haar account heeft geplaatst. Dionne is onlangs overgestapt van de NOS naar de AVROTROS, de omroep die het Gouden Televizier-Ring Gala uitzendt.

De uitreiking van de 54ste Gouden Televizier-Ring vindt plaats op woensdag 9 oktober. Dan wordt niet alleen de Gouden Televizier-Ring uitgereikt, maar wordt ook duidelijk welke presentatoren, acteurs, online video's en jeugdprogramma's het populairst waren bij het Nederlandse publiek. Op de avond kan alleen nog worden gestemd op de Gouden Televizier-Ring zelf.

Lees meer over
Dionne StaxJan SmitRik van de WestelakenGouden Televizier-Ring