Heftig

Dochtertje Teen Mom-Farrah zit in therapie

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesDochtertje Teen Mom-Farrah zit in therapie
RTL

Farrah Abraham (28) heeft het te doen met haar dochtertje Sophia (10). De kleine meid was nog niet geboren toen haar vader plots overleed in een auto-ongeluk. En sindsdien worden de twee op de voet gevolgd door camera's en dat eist zijn tol op het meisje. Daarom zit ze nu in therapie.

"Ze krijgt zoveel haat en het is echt bizar"

Farrah en Sophia hebben al veel voor de kiezen gekregen. De Teen Mom-ster verloor haar vriend een maand voor de geboorte van haar dochter en werden destijds al gevolgd door MTV-camera's. Het moeder-dochterduo heeft van alles meegemaakt in de tien jaar dat ze op tv verschijnen en met die reden gaat de jonge Sophia nu regelmatig naar een therapeut. Dat meldt Farrah in de podcast Juicy Scoop

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Teen Mom-Kailyn wil nog meer kinderen krijgen én adopteren
Lees ook

Teen Mom-Kailyn wil nog meer kinderen krijgen én adopteren

"We doen veel aan familietherapie, omdat ze geen vader heeft en ook omdat we zo publiekelijk ons leven leiden", vertelt Farrah in de podcast. Bovendien onthult de Teen Mom-dame dat haar dochter thuisschool doet zodat ze niet zo gepest zou worden. Maar helaas, op het internet blijven de twee lastiggevallen worden door haters. "Ze krijgt zoveel haat omdat ze online lessen volgt. Sophia houdt zich niet bezig met het online pesten. Ze zet zich er gewoon overheen." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sophia is nu al succesvol Instagrammer met zo'n 740 duizend volgers. Onlangs liet ze nog weten het gehad te hebben met de kritiek en Farrah steunt haar dochter in alles. "Ze krijgt zoveel haat en het is echt bizar", vertelt de voormalige Teen Mom. "Als Sophia zich sterker voelt hierdoor, dan sta ik vierkant achter haar." De brunette geeft ook aan dat ze haar kroost wil uitbreiden. "Ik sta open voor adoptie, dus daar valt nog wat te halen. Sophia staat er ook voor open. Ik kan alles in mijn eentje." 

Lees meer over
Farrah AbrahamTeen MomGezondheidTv-programmaInstagram