#ophef

Harry en Meghan maken blunder op Instagram

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHarry en Meghan maken blunder op Instagram
RTL

Prins Harry (34) en Meghan Markle (38) hebben weer heel wat wenkbrauwen doen fronsen. Het stel plaatste een quote van van de Amerikaanse dichter en burgerrechtenactiviste Maya Angelou op Instagram, maar was even vergeten de spelling te checken.

"Wie controleert deze berichten?"

De quote hoort eigenlijk te zijn: Each time a woman stands up for herself, without knowing it possibly, without claiming it, she stands up for all women. Vrij vertaald naar: Elke keer dat een vrouw voor zichzelf opkomt, komt ze zonder het te weten en zonder het te claimen op voor alle andere vrouwen.

Harry en Meghan plaatste de quote alleen met women in plaats van woman, waardoor er helemaal niets meer van de zin klopt.

Netflix strikt beste vriendin Meghan Markle voor trouwshow
Lees ook

Netflix strikt beste vriendin Meghan Markle voor trouwshow

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Voor de volgers van de hertog en hertogin van Sussex is de spelfout een doorn in het oog. "Pas dit alstublieft aan" en "Wie controleert deze berichten?" klinkt het onder meer in de reacties. Ook vinden mensen de spelfout gênant.

Toch gaan sommige kritieken verder dan alleen de spelfout. "Meghan quote altijd mensen, zodat zij slimmer lijkt. Heeft ze zelf geen ideëen?", vraagt een volger zich af. 

Lees meer over
Meghan MarklePrins Harry