roze wolk

Bram Moszkowicz laat kleindochter niet meer los

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @nmoszkowiczBram Moszkowicz laat kleindochter niet meer los
RTL

In tegenstelling tot zijn kinderen staat Bram Moszkowicz (59) tegenwoordig niet veel meer in de spotlights. Maar daar brengt zijn zoon, artiestenmanager Nathan Moszkowicz, verandering in door een mierzoet kiekje te delen van opa Bram en zijn pasgeboren kleinkind.

"Everything"

Bram Moszkowicz is in de wolken sinds de komst van zijn eerste kleinkind en kan haar wel opeten. Op het snoezige plaatje op de Instagram van Nathan, is dan ook te zien hoe de nieuwbakken grootvader trots zijn kleindochter in de armen heeft. "Everything", schrijft de Moszkowicz-telg bij de foto van zijn vader en dochtertje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bram Moszkowicz is opa geworden
Lees ook

Bram Moszkowicz is opa geworden

Nathan is artiestenmanager van onder anderen Lil' Kleine en kan dan ook rekenen op veel reacties van bekend Nederland. "Everything ain’t got shit on this", reageert goede vriend Geza Weisz. Ook actrice Sigrid ten Napel, Monica Geuze, Chantal Janzen, Arie Boomsma, Ronnie Flex en Lil' Kleine laten een hartje achter bij de schattige foto.

Neviah Moszkowicz werd op 20 september geboren en is het eerste kind van Nathan Moszkowicz en zijn vriendin Nadeche de Zwart. Het is het eerste kindje voor het stel, en ook het eerste kleinkind voor de strafrechtadvocaat.

Lees meer over
Bram Moszkowicz