Alles voor de show

Temptation-Shirley wil overstappen naar Ex on the Beach

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/RTL Temptation-Shirley wil overstappen naar Ex on the Beach
RTL

De realitysterren hoppen van tv-programma naar tv-programma. Ook Shirley Cramer uit Temptation Island VIPS ziet het wel zitten om haar carrière voort te zetten op tv en dan wel in Ex on the Beach dit keer.

"Alles is gestoord, iedereen heeft schijt aan alles"

Aan Sam 'Lord Buffel' Hoogland vertelt Shirley over haar plannen. "Ik zou daar gewoon heengaan", legt ze uit. "Maar als ik zie hoe het daar nu gaat, dat is écht erg. Iedereen loopt elkaar te naaien. Dat zou ik echt niet doen. In koffers plassen vond ik dan wel weer grappig." Hiermee refereert de realityster naar het moment waar Elodie besloot te urineren in de koffer van één van haar rivalen. 

Happy family: Temptation-Quentin deelt kiekje met baby
Lees ook

Happy family: Temptation-Quentin deelt kiekje met baby

"Die orgies en zo zou ik niet doen, maar ik denk wel dat je de tijd van je leven hebt", gaat Shirley verder. "Alles is gestoord, iedereen heeft schijt aan alles. Als je maar een beetje normaal doet." De blondine lijkt haar plan in ieder goed te hebben doordacht. Eén ex zou ze in ieder geval niet willen zien aanspoelen op het strand: Damian. De twee kunnen elkaar namelijk niet meer luchten. "Ik kwam hem een paar weken later wel tegen op een boeking, maar hij kon me ook niet groeten, of zo. Het was alsof ik tegen een muur praatte." 

Shirley vertelde al eerder over haar mislukte relatie met Damian. Bekijk haar aflevering van Temptation Gossip hieronder. 

Lees meer over
Temptation Island VIPSTv-programmaSeks