you're not gonna temp me

Laura Ponticorvo en lief gevraagd voor Temptation Island VIPS

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLaura Ponticorvo en lief gevraagd voor Temptation Island VIPS
RTL

In een nieuwe aflevering van HIJ/ZIJ doen Laura Ponticorvo (34) en haar man Ryan (45) een boekje open over hun privéleven. Wie probeert het vaakst onder seks uit te komen? Wie zou er kunnen leven van een uitkering? En wie zou eerder de naam van de ander laten tatoeëren? Ook doet het stel een bijzondere uitspraak: ze zijn namelijk gevraagd voor dé ultieme relatietest van Nederland en België.

"Ik vind niet dat wij iets moeten testen"

Als de vraag wordt gesteld wie van de twee eerder ja zou antwoorden op een deelname aan Temptation Island VIPS, hoeft het stel niet lang na te denken. Vol overgave draaien zowel Laura als Ryan het bordje 'HIJ' om. “We zijn er namelijk voor gevraagd en hij was degene die zei: ‘Ja, kom Lau dat is leuk.'”

Maar nu ziet ‘ie het gelukkig anders, iets waarvoor Laura heel dankbaar is. Volgens de YouTube-ster is het programma één grote mindfuck. "Het kan best veel met je doen. Ik heb daar helemaal geen zin in. Ik vind niet dat wij iets moeten testen.”

Laura Ponticorvo stapt opnieuw de boksring in
Lees ook

Laura Ponticorvo stapt opnieuw de boksring in

Eerder bekende Love Island-koppel Matthy en Kelly ook al gevraagd te zijn voor Temptation Island VIPS. "Wij hebben die vraag al gekregen en zijn al benaderd", onthulde het stel in een zelfde video van het tijdschrift. "We hebben er allebei voor gekozen om het niet te doen." Kelly vervolgde: "Wij vinden het een programma waaraan je meedoet als je relatie niet goed zit. Dus als je aan elkaar twijfelt en de test wel kunt gebruiken." En dat is absoluut niet het geval bij de twee. 

Voor Love Island-koppel Luca en Gabriëlla was hun avontuur in de villa al een test op zich.

Lees meer over
Laura PonticorvoTemptation Island VIPS