geen hoop gehouden

Nieuw programma Jan de Hoop al na één aflevering van de buis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenNieuw programma Jan de Hoop al na één aflevering van de buis
RTL

Het nieuwe programma Jan Houdt Hoop wordt al na één aflevering van de buis gehaald, zo laten Jan de Hoop (64) en RTL-baas Peter van der Vorst (48) weten aan RTL Boulevard.

"Toen dacht ik: dit is niet goed"

“Het was niet het programma wat wij voor ogen hadden, wij allebei niet”, vertelt Peter van der Vorst. “De bedoeling was een quiz waarin Jan de algemene kennis van de jongere generaties test, uiteraard met humor en de kwinkslag die Jan daar altijd mee kan maken. Maar dit is echt doorgeschoten naar een soort Lekker Slim 6.0 en dat is gewoon geen match met Jan.”

Jan de Hoop bezorgd over algemene kennis jongeren
Lees ook

Jan de Hoop bezorgd over algemene kennis jongeren

Ook Jan de Hoop vond het programma niet goed genoeg, zo vertelt hij aan RTL Boulevard: “Peter en ik hebben allebei het programma gekeken voordat het uitgezonden werd. Ik heb ook thuis gekeken en toen dacht ik: dit is niet goed.”

“Ik heb toen Peter geappt en gezegd ‘Peter, moet dit wel doorgaan?’” Peter van der Vorst vertelt blij te zijn met het appje: “Want ik had exact hetzelfde gevoel.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het programma Jan Houdt Hoop werd vorige week woensdag het eerst uitgezonden op RTL 5 en trok 173.000 kijkers. Peter van der Vorst en Jan de Hoop gaan nog wel in gesprek over toekomstige programma’s bij RTL.

Lees meer over
Jan de HoopPeter van der VorstRTL NederlandTv-programma