STORM IN EEN GLAS WATER

'Zoen met André in 2014 stelde niets voor'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
'Zoen met André in 2014 stelde niets voor'
RTL

Het is het nieuws dat showbizzland al dagen bezighoudt: de nieuwe liefde tussen André Hazes (25) en Bridget Maasland (45). Waar André en Bridget zelf beweren dat de liefde pril is en pas is ontstaan na de veelbesproken breuk van André met Monique Westenberg (41). De Telegraaf komt vandaag met het gerucht dat André en Bridget hebben gezoend op het huwelijk van Patty Brard in 2014. De presentatrice erkent dat er ooit gezoend is, maar benadrukt aan RTL Boulevard dat dit toentertijd niets voorstelde.

"Er is die avond een zoen geweest"

Bridget Maasland zelf ontkent dat met stel en sprong. “Ik heb absoluut geen ‘huwelijksnacht’ beleefd met André op de huwelijksdag van Patty Brard en haar man Antoine. Er is die avond een zoen geweest, maar meer wil ik hier niet over kwijt. Ik wil benadrukken dat het artikel zonder hoor en wederhoor is gepubliceerd en kwetsend is voor zowel André als mijzelf", vertelt Bridget aan RTL Boulevard. Eerder bevestigde Bridget aan RTL Boulevard dat zij en André elkaar sinds een week kennen maar dat het contact wel 'meer dan leuk is'. Entertainmentdeskundige Aran Bade heeft Bridget gesproken. "Zij zegt dat die zoen voor hen destijds niet veel betekende."

Bridget Maasland klaar met commotie rondom relatie André
Lees ook

Bridget Maasland klaar met commotie rondom relatie André

Zaterdag kwam naar buiten dat de er een punt is gezet achter de relatie van André en Monique. Dat nieuws kwam naar buiten via een statement van André. Voor Monique kwam dat statement als een klap. Zij reageerde hier als volgt op: "Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker." Online kreeg Monique ontzettend veel steun. Veel mensen belaagden André en Bridget via social media. 

André vindt dat uiterst onterecht en reageert dan ook op alle negatieve berichten. "Ik ben NIET weggegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander", aldus André. "Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven, want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond."

In de ochtendshow van 538 zegt Bridget vandaag tegen presentator Frank Dane verliefd te zijn op de volkszanger. Maar van een relatie tussen de twee is nog geen sprake, aldus de presentatrice.

Lees meer over
André HazesBridget MaaslandLiefde