Send my love

Hart van BN'er stelen? Temptation Island VIPS zoekt verleiders

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Ben Zander - Raw ProductionsHart van BN'er stelen? Temptation Island VIPS zoekt verleiders
RTL

Na slechts een paar weken Temptation Island-loos door het leven gaan, kunnen de fans zich al weer warm maken voor een nieuw seizoen. En uiteraard betekent dat ook een schare aan knappe lichamen die relaties proberen te verwoesten. Op dat gebied is helaas nog een tekort en het programma is dus op zoek naar verleiders en verleidsters.

"Ben jij klaar voor de ultieme relatietest?"

"Ben jij klaar voor de ultieme relatietest?", vraagt de castingafdeling van Temptation Island VIPS zich af. "Ben jij de beste verleidster of verleider van Nederland en kan jij elke man of vrouw voor jou winnen?" Het nieuwe seizoen van het hete programma gaat binnenkort weer van start, maar heeft nog een tekort aan knappe lichamen en goeie koppen om het de BN'ers moeilijk te maken op het eiland. Oftewel: grijp je kans!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuwe liefde voor Temptation-Pommeline?
Lees ook

Nieuwe liefde voor Temptation-Pommeline?

Het is nog onduidelijk welke BN'er-koppels hun relatie op de proef zullen nemen. De speculaties lopen hoog op en vele namen worden opgegooid door de fans van Temptation Island VIPS. Zo werd Monica Geuze gevraagd of ze mee wilde doen samen met vriend Lars Veldwijk, maar liet al snel blijken dat ze daar geen behoefte aan had. Ook Laura Ponticorvo wilde haar liefde niet testen en Kelly en Matthy uit Love Island ook niet. De tijd zal het leren. 

Tijdens het vorige seizoen van Temptation Island VIPS ging het er behoorlijk heftig aan toe. Niet alleen de zwangerschap van Channah Koerten liet de kijker in shock achter, ook de uiteindelijke breuk tussen powerkoppel Fabrizio en Pommeline kwam als bliksem bij heldere hemel. De blondine vertelt in haar aflevering van Temptation Gossip hoe het zo mis kon gaan met haar grote liefde. Bekijk de video hieronder. 

Lees meer over
Temptation Island VIPSLiefdeSeks