oog van de naald

Operatie Fred van Leer had geen dag later moeten plaatsvinden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOperatie Fred van Leer had geen dag later moeten plaatsvinden
RTL

De operatie van Fred van Leer (43) is succesvol verlopen. Toch was het wel even kantje boord, dr twee dagen later en het een totaal andere uitkomst geweest. Dat laat de stylist weten via Instagram.

"Twee dagen later en het was een totaal andere uitkomst geweest"

Fred werd afgelopen zaterdag al opgenomen in een ziekenhuis in Rotterdam, maar werd er naar eigen zeggen "schandalig" geholpen. De stylist werd maandag voor de tweede keer in een paar dagen opgenomen vanwege een ontsteking in zijn schouder. Gistermiddag ging hij daarvoor onder het mes.

Fred van Leer weer helemaal de oude: 'Ik ben goed geholpen'
Lees ook

Fred van Leer weer helemaal de oude: 'Ik ben goed geholpen'

Fred deelt iedere stap met zijn trouwe volgers en ook deze morgen staat hij hen weer te woord. "Voor iedereen die wil weten wat er nu precies gebeurd is, er is gisteren twee liter pus uit mijn schouder gehaald", is te lezen op zijn Instagram. "Hoe dat daar gekomen is laat ik even daarbuiten, maar twee dagen later en het was een totaal andere uitkomst geweest."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fred moet het voorlopig nog even rustig aandoen. De stylist en programmamaker moet sowieso nog een paar dagen in het ziekenhuis blijven. De shows die hij woensdag in Wageningen en donderdag in Emmeloord zou geven, worden daarom verzet. "En nu op naar een volledig herstel", aldus de 43-jarige.

Lees meer over
Fred van Leer