druifjes stampen

Chateau Meiland-wijnen bejubeld met prijzen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS/TalpaChateau Meiland-wijnen bejubeld met prijzen
RTL

Wijnen, wijnen, wijnen. Dat kunnen de Meilandjes als geen ander natuurlijk, maar ook hun zelfgemaakte alcoholische versnaperingen vallen in de smaak. Martien (58) bracht zijn eigen wijn op de markt en die ontvangt nu al diverse awards.

"Die pakt goud in de zomer, let maar op"

De La Familie Meiland-wijnen vallen niet alleen in de smaak, maar ook in de prijzen. Martien en zijn gezin krijgen complimenten van een behoorlijke prestigieuze wijngids voor hun alcoholische dranken. De Franse wijngids Gibert & Gaillard heeft namelijk prijzen uitgedeeld aan de wijnlijn van de flamboyante kasteelheer. De rode wijn won goud, net als de witte. Alleen de rosé van de familie bleef achter, die kreeg namelijk zilver. "Die pakt goud in de zomer, let maar op", filosofeert Martien op Instagram. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

SBS schuift Meilandjes naar voren tijdens Kerstmis
Lees ook

SBS schuift Meilandjes naar voren tijdens Kerstmis

Dit moet wel de kers op de taart zijn voor de Meilandjes. Het gezin heeft een gigantisch succesvol jaar gehad. Chateau Meiland was een kijkcijfersucces, de serie won de Televizier-Ring én de familie krijgt een speciale kerstreeks. Kerst op Chateau Meiland is op 16, 17, 23 en 24 december te zien op SBS6. Alle hoogte- en dieptepunten van het gezin worden nog eens vertoond tijdens hun oudejaarsspecial op de zender. 

Toch was niet alles even 'gooooed' in 2019. De grootste domper voor het gezin moet toch wel het afscheid van huisvriendin Caroline zijn geweest. De blondine vertrok uit het kasteel, maar heeft de draad inmiddels alweer opgepakt in Nederland. Zo heeft ze haar eigen kledingwinkel geopend in Amsterdam, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Martien MeilandWijnAlcoholische drankenInstagram