Bingen

Prison Break-fans opgelet: weer geruchten zesde seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Fox Prison Break-fans opgelet: weer geruchten zesde seizoen
RTL

Stop de persen! Het moment waarvan je dacht dat het nooit zou komen is eindelijk daar. Er is hoogstwaarschijnlijk een nieuw seizoen van Prison Break in de maak. "Er is geen datum vastgesteld, maar het komt eraan", klinkt het op Facebook. Pas op: dit artikel bevat spoilers.

"Er is geen datum vastgesteld, maar het komt eraan"

Het laatste seizoen van de bloedstollend spannende misdaadserie eindigde met een 'gelukkig' einde. Michael Scofield kreeg immuniteit en werd herenigd met zijn familie. Toch worden fans sindsdien geplaagd met schijnbare hints dat de serie toch nog één laatste seizoen krijgt. Deze plagerij begon in januari 2018 toen Fox bevestigde dat ze een "nieuw verhaal aan het ontwikkelen waren." Bedenker Paul Scheuring twitterde toen dan ook dat hij het script rond maart 2018 voltooid zou hebben. Een paar maanden later beweerde de CEO van Fox echter dat het nog in de beginfase van de ontwikkeling verkeerde en leek het volgende hoofdstuk zelfs tot stilstand te zijn gekomen. Maar nu lijkt het zesde deel toch een feit. Dat laat Facebookpagina Prison Break Season 6 weten. Of dit ook een officiële pagina van de serie is, is nog even de vraag.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Claire Foy keert eenmalig terug in vierde seizoen The Crown
Lees ook

Claire Foy keert eenmalig terug in vierde seizoen The Crown

Prison Break is een Amerikaanse serie waarin twee broers, Michael Scofield en Lincoln Burrows, er alles aan doen om uit de gevangenis te ontsnappen. Lincoln kwam onterecht vast te zitten in de gevangenis en zou hierom zelfs de doodstraf krijgen. Zijn broer laat zich expres oppakken om hem eruit te halen.

Wanneer het nieuwe seizoen eindelijk te zien is, is vooralsnog niet bekend. Bovendien heeft Fox het nieuws nog niet bevestigd.