Hazes de Basis

Rachel Hazes reageert op relatiebreuk André en Monique

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardRachel Hazes reageert op relatiebreuk André en Monique
RTL

Het waren rumoerige tijden voor de familie Hazes. Nadat onlangs bekend is geworden dat de relatie van André (25) en Monique (41) op de klippen is gelopen, kwam vlak daarna het nieuws naar buiten dat de zanger in Bridget Maasland een nieuwe liefde heeft gevonden. André's moeder Rachel Hazes (49) reageert nu voor het eerst op de breuk.

"Het is allemaal de keuze aan André"

De afgelopen tijd is het contact tussen André en Rachel na jaren weer verbeterd. "Iedere dag bellen we met elkaar en we hebben de grootste gein samen", vertelt Rachel tegenover RTL Boulevard. "Het is als vanouds, heerlijk. Gelukkig wel." Hoewel het contact tussen moeder en zoon weer volledig lijkt te zijn hersteld, valt dat niet te zeggen over het contact met haar voormalige schoondochter Monique. 

Rachel Hazes: 'Ik kijk weer vol goede moed de toekomst in'
Lees ook

Rachel Hazes: 'Ik kijk weer vol goede moed de toekomst in'

Als Rachel naar het contact wordt gevraagd tussen de twee antwoordt ze vrij kortaf, maar met een glimlach: "Niet en voor de rest zeg ik er niks over. Ik mis niks ook. (...) Het is allemaal de keuze aan André en als hij honderd jaar met haar was geworden, dan was hij dat lekker geworden. Maar het is niet gelukt. Sorry, maar het niet gelukt."

Vanavond in RTL Boulevard doet Rachel een boekje open over het contact met haar nieuwe schoondochter Bridget Maasland, met wie ze wél een klik heeft. Het gehele interview is te zien om 18:35 uur op RTL 4. 

Lees meer over
Rachel HazesMonique WestenbergAndré Hazes jr.Bridget Maasland