ik leef mijn eigen leven

Rachel Hazes: 'Ik kijk weer vol goede moed de toekomst in'

Door RTL Boulevard/Story··Aangepast:
© ANPRachel Hazes: 'Ik kijk weer vol goede moed de toekomst in'
RTL

Rachel Hazes (49) is helemaal terug! De weduwe van André Hazes ging een aantal jaar geleden door een diep dal, maar laat nu in de Story weten dat ze weer grip krijgt op haar leven.

"En nu ben ik er weer! Fit en sterk!"

Rachel schrijft onder meer dat het in de jaren na de dood van André slecht met haar ging. Ze at slecht en sliep soms maar twee of drie uur per nacht. "En waarvan ik altijd had gedacht mij gebeurt dit niet, gebeurde: de man met de hamer kwam langs. Ik kreeg een zware burn-out."

André Hazes geniet van qualitytime met moeder Rachel
Lees ook

André Hazes geniet van qualitytime met moeder Rachel

De moeder van Roxeanne en André heeft dankzij de hulp van vrienden en familie haar leven weer op de rit gekregen. "Stukje bij beetje kreeg ik weer grip op mijnleven. En nu ben ik er weer! Fit en sterk! En ik kijk vol goede moed de toekomst in."

Rachel heeft haar handen nu dan ook vol met nieuwe projecten. Zo is ze druk met de Holland zingt Hazes-concerten en schrijft ze een tweede boek. Waar haar eerste boek Typisch André inging op het leven van haar overleden man, zal het tweede boek meer gaan over het leven van Rachel na het overlijden van de volkszanger.

De band tussen Rachel en haar kinderen lijkt ook sterker dan ooit. Waar Rachel en André eerst jarenlang ruzie hadden, kunnen ze nu weer door één deur. Haar zoon plaatst zelfs vaak foto's van zijn moeder op Instagram. André sprak eerder in RTL Boulevard al over de verbeterde band met zijn moeder.

Rachels hele verhaal lees je in de nieuwe Story.

Lees meer over
Rachel Hazes