ik leef mijn eigen leven

Monique Westenberg deelt cryptische boodschap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique Westenberg deelt cryptische boodschap
RTL

Monique Westenberg (41) heeft roerige tijden achter de rug. Haar relatie met André Hazes (25) ging uit en bovenop dit verdriet overleed ook haar grootmoeder. Nu plaatst ze een cryptische tekst op Instagram waarin ze geen blad voor de mond neemt.

"Sta erboven!"

Monique plaatst een opvallende tekst in haar Instagramstory: "Hou je hart puur. Laat anderen doen wat zij doen. Blijf gewoon het goede doen. Laat je licht schijnen en wordt niet zo donker als dat zij zijn. Sta erboven!" Waar de blondine op doelt, is niet helemaal duidelijk.

Monique Westenberg deelt emotionele beelden van afscheid oma
Lees ook

Monique Westenberg deelt emotionele beelden van afscheid oma

© Instagram @moniquenoell

Heel Nederland heeft natuurlijk kunnen meeleven met de verdrietige periode in haar leven. Op 23 november werd bekend dat André en Monique een punt achter hun relatie hebben gezet. Later die dag bracht Monique het nieuws naar buiten dat haar ex verliefd was op een andere vrouw. Weer een dag later bleek die andere vrouw Bridget Maasland (45) te zijn.

Rachel Hazes (49) sprak zich vorige week nog uit over de vrouwen in het leven van haar zoon. Het is geen geheim dat Rachel en Monique niet de beste vriendinnen waren. Ze is dan ook niet erg rouwig om het feit dat ze Monique niet meer haar schoondochter kan noemen. Met Bridget kan ze het wél goed vinden. Afgelopen weekend zetten Rachel en Bridget samen de bloemetjes buiten.

Lees meer over
Monique Westenberg