ridin' solo

Maxime Meiland hoeft geen relatie: 'Je kan makkelijk zonder'

Door RTL Boulevard/Grazia ··Aangepast:
© Talpa/SBSMaxime Meiland hoeft geen relatie: 'Je kan makkelijk zonder'
RTL

Maxime Meiland (23) heeft er geen geheim van gemaakt dat ze graag via een spermadonor een broertje of zusje wil verwekken voor haar dochtertje Claire. Maar de kritiek daarop begrijpt ze niet, vertelt ze aan Grazia.

"Een man zie ik als een toetje in het leven"

Sinds Chateau Meiland op tv komt, kunnen mensen niet om de flamboyante familie heen. Ook dochter Maxime komt vaak ter sprake in de media. Daar zit de kasteeldame niet zo mee, vertelt aan Grazia. Haar keuze om een spermadonor te zoeken leverde echter veel kritiek op. "Ik vind het belangrijk dat mensen, en vooral vrouwen, weten dat zwanger worden door een zaaddonor ook een optie is", legt de 23-jarige uit. 

Chateau Meiland-wijnen bejubeld met prijzen
Lees ook

Chateau Meiland-wijnen bejubeld met prijzen

De traditionele manier hoeft niet per se, vindt Maxime. "Een man zie ik als een toetje in het leven. Je kunt makkelijk zonder", verklaart ze aan het tijdschrift. "Als het toetje op zich laat wachten, moet je niet stil blijven staan. Een kindje van jezelf, je eigen vlees en bloed, is zoveel mooier dan een relatie." Ook denkt ze dat ze haar grote liefde niet gaat vinden in Frankrijk. "Die Franse mannen zijn allemaal zo klein. Daar val ik helemaal niet op. Nee hoor, doe mij maar gewoon lekker blond met sproeten." 

Ook over hun gezinssamenstelling heeft Maxime absoluut geen twijfels. "Ik heb nooit getwijfeld of ik mee zou gaan naar Frankrijk, al had ik een fijn leven in Nederland", aldus de 23-jarige. "Waar mijn ouders heen gaan, ga ik automatisch ook. Ik kan niet zonder ze, ben echt een 'ouderskindje.' Het zou me niet verbazen als dat de rest can mijn leven zo blijft... dat we altijd bij elkaar blijven wonen." 

Onlangs vertelde grote zus Montana nog aan RTL Boulevard wat de kijkers allemaal kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen van Chateau Meiland. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
LiefdeBabyRelatieKindZwangerschapSpermadonatie