One happy family

Bridget, André en Rachel zetten de kerstbloemetjes buiten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @BridgetmaaslandBridget, André en Rachel zetten de kerstbloemetjes buiten
RTL

Het mag misschien wel een kerstwonder worden genoemd. André Hazes (25) en zijn moeder Rachel Hazes (49) die samen sinds lange tijd weer kerst samen vieren. Toch was dat zeker het geval en natuurlijk grote liefde Bridget Maasland (45) ook van de partij.

De zanger deelde het gebeuren op zijn Instagram. Zo was te zien dat het stel een gezellig avond had met vrienden en familie. Ook moeder Rachel was hierbij aanwezig, tot groot plezier van zoonlief. Hij schrijft namelijk bij het filmpje dat hij alleen tegen Rachel had verteld dat er een speciale dresscode was voor de avond; kom in kerstkostuum. Hoewel zij dat braaf heeft gedaan, blijkt ze de enige van de aanwezige te zijn.

André over samenwonen met Bridget: ‘Als het aan mij ligt wel’
Lees ook

André over samenwonen met Bridget: ‘Als het aan mij ligt wel’

Toch ligt Rachel hier niet wakker van, want in dit zelfde filmpje is te zien hoe mams en haar nieuwe schoondochter Bridget verstrengeld zijn in een innige omhelzing. De twee lieten eerder al weten goed met elkaar om te kunnen gaan, maar zo’n kerstdag brengt ze blijkbaar nog iets dichter bij elkaar. Zowel Bridget als André deelde daarna een zoete selfie van het drietal als kerst op de kersttaart.

Eerder vertelde Rachel tegenover RTL Boulevard al dolblij te zijn met haar nieuwe schoondochter, dat zie je hieronder.

Lees meer over
Bridget MaaslandAndré Hazes jr.Rachel HazesKerstmis