Eva aan de tand voelen

Eva Jinek shinet met gouden tand, maar is zo gewoon gebleven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @evajinekEva Jinek shinet met gouden tand, maar is zo gewoon gebleven
RTL

Eva Jinek (41) begint in 2020 met haar talkshow op RTL 4. Na haar overstap van de publieke naar de commerciële omroep werd er veel gesproken over de redenen van haar vertrek en op Instagram laat ze zien dat de overstap haar geen windeieren heeft gelegd.

"Altijd al een gouden tand willen hebben"

De presentatrice deelt op haar Instagram een filmpje waarop te zien is hoe goed ze heeft weten te onderhandelen. Zo komt ze bij RTL aan in een peperdure en spiksplinternieuwe Lamborghini. Als ze haar zonnebril afzet en nogmaals een dot gas geeft, kan er een glinsterende glimlach vanaf. En glinsteren doet ze zeker, dankzij een joekel van een gouden tand. "Altijd al een gouden tand willen hebben", schrijft ze erbij. 

Eva Jinek: 'Ik ga altijd uit van mijn eigen kracht'
Lees ook

Eva Jinek: 'Ik ga altijd uit van mijn eigen kracht'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gelukkig is het allemaal maar onderdeel van een reclamespotje voor haar nieuwe talkshow Jinek. Onveranderd klinkt het daarna, en gelukkig maar! 

Het is niet het eerste filmpje waarmee Eva de draak steekt met haar overstap. Onlangs deelde ze al een overleg met haar 'nieuwe bazen' van RTL. De twee mannen proberen uit te leggen hoe de show eruit komt te zien en gaan volledig over de top. "Confetti, vuurwerk", zo beschrijven ze haar opkomst. "Meer entertainment, een showballet! En kaasstengels? Nee, kaviaar!" Eva kan natuurlijk maar op een manier reageren: "Ik dacht het niet."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eva Jinek zal vanaf 3 januari om 22:20 uur te zien zijn op RTL 4 met haar nieuwe, maar tevens oude vertrouwde talkshow Jinek. 

Lees meer over
Eva JinekRTL Nederland