onthulling

Donny Roelvink vertelt over depressieve periode

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDonny Roelvink vertelt over depressieve periode
RTL

Hoewel het hem allemaal voor de wind lijkt te gaan, heeft Donny Roelvink (22) ook mindere tijden gekend. Dat onthult de spierbundel in zijn eerste boek dat hij geschreven heeft samen met Fajah Lourens (38). De zanger heeft namelijk depressieve gevoelens gehad in zijn jeugd.

"Ik stond echt met tegenzin op"

Donny vertelt openhartig aan Shownieuws over de stukken in het boek waarin hij uitleg geeft over zijn depressieve gevoelens. "Ik was echt elke dag bezig met, fuck hé, ik voel me niet chill gewoon, ik voel me echt niet gelukkig", legt de spierbundel uit. "Ik stond echt met tegenzin op en ik dacht gewoon: ik weet nou niet waar het leven in principe goed voor is. Ik had natuurlijk een bekende broer en een bekende vader, dus ik stond eigenlijk in de spotlights waar ik nooit om had gevraagd."

Donny Roelvink: 'Vriendin is niet vies van mijn topsportlijf'
Lees ook

Donny Roelvink: 'Vriendin is niet vies van mijn topsportlijf'

Maar Donny heeft zichzelf weten te herpakken. "Wat ik toen ben gaan doen is heel fanatiek sporten, omdat ik dacht: als ik er beter uit zou zien, ik me misschien ook beter zou gaan voelen", vertelt de zanger. "En dat is dus ook gebeurd, ik ben keihard aan mezelf gaan werken, veranderd en uit die veranderingen zijn ook heel veel dingen op mijn pad gekomen." Inmiddels gaat het dus een stuk beter en heeft Donny ook de liefde gevonden bij zijn nieuwe vriendin Janice Blok. 

Het fanatieke sporten heeft Donny geen windeieren gelegd, de hunk stapt binnenkort de ring in voor Boxing Influencers. In de video hieronder vertelt hij er alles over. 

Lees meer over
Donny RoelvinkDepressieGeestelijke gezondheidszorgBoeken