MAAR HET MAAKT NIET UIT

Tino Martin moet optreden in Carré afbreken: 'Spijt me'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTino Martin moet optreden in Carré afbreken: 'Spijt me'
RTL

Vervelend nieuws voor de fans van Tino Martin (35) die naar Carré in Amsterdam waren afgereisd. De zanger heeft zijn show moeten afbreken omdat het, naar eigen zeggen, "voor geen meter ging."

"Het spijt me"

Op Instagram gaat Tino verder in op zijn besluit de show te staken. "Het gaat voor geen meter. Het spijt me”, vertelt Tino op het podium. Toch krijgt hij een groot applaus van het publiek en dat ontroert hem. "Deze reactie geeft mij zoveel kracht en zoveel steun en liefde", aldus de zanger.

Monique Westenberg over liefdesgeruchten Tino Martin
Lees ook

Monique Westenberg over liefdesgeruchten Tino Martin

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tino heeft wel een verklaring voor zijn afgebroken optreden. "Ik heb al enige dagen de griep en ben getergd door een droge kriebelhoest. Alles geprobeerd maar het mocht niet baten. Spijtig genoeg hield mijn stem het niet. Ik moest de theatershow staken", legt hij uit.

Zijn fans die waren komen opdraven, hoeven niet te vrezen. Zij krijgen hun optreden alsnog. "Deze avond gaan we binnen hele korte tijd met zijn allen over doen, oké? Een hele dikke zoen van mij. Het spijt me, het spijt me. Jongens, het spijt me echt. Het is echt puur mijn stem en de verkoudheid. Ga lekker een borrel drinken met z’n allen", besluit de zanger.

Lees meer over
Tino Martin