van ruilen komt huilen

Love Island-Daniël: 'Ik ben niet het beste vriendje geweest'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love IslandLove Island-Daniël: 'Ik ben niet het beste vriendje geweest'
RTL

De breuk tussen 'Love Island'-Daniël en 'Temptation Island'-verleidster Daniëlle krijgt er nog een hoofdstuk bij. Doet dinsdag de verleidster nog haar verhaal bij RTL Boulevard, Daniël laat nu ook weer van zich horen.

"Ik zit gewoon niet lekker in mijn vel"

In een video op Instagram vertelt de Love Island-ster dat via social media hem wordt verweten dat hij is vreemdgegaan. "Ik wil zeggen dat dat niet zo is", doet hij nogmaals een boekje open over de breuk. "Het klopt gewoon niet."

Volgens zijn ex zijn er 'bepaalde dingen gebeurd die in een relatie gewoon niet oké zijn', maar volgens Daniël is dat slechts één kant van het verhaal. Hij gaat verder: "Ik ben niet het beste vriendje geweest, ik zit gewoon niet lekker in mijn vel en ben meer met mezelf bezig geweest. Alleen vreemdgaan zou ik nooit doen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Love Island-Daniël deelt hartverscheurend nieuws
Lees ook

Love Island-Daniël deelt hartverscheurend nieuws

De realityster gaat in de video ook nog wat dieper in op de reden van de breuk. Daniël beschrijft dat er ontzettend veel tussen hen is gebeurd. Ook laat hij weten misschien toch iets te snel in zijn relatie te zijn gestapt met Daniëlle. "Ik heb het allemaal niet goed kunnen verwerken", geeft hij nu als verklaring. "Ik ben er achteraf pas achter gekomen dat ik er nog niet helemaal aan toe was. Het klikte gewoon goed tussen ons op dat moment en dat voelde goed."

Daniël won het laatste seizoen van Love Island samen met Floor, die hij op het eiland leerde kennen. Na de breuk, kwam al snel aan het licht dat hij aan het daten was met Daniëlle, de verleidster die Thomas Cox in Temptation Island aan de haak sloeg. 

In een eerder gesprek met RTL Boulevard vertelt Daniëlle openhartig over haar eetstoornis:

Lees meer over
Love Island